Εμπειρία στα φυσικά πετρώματα από το 1989!

Ντρούφλιας - Φυσικά πετρώματα - Μάρμαρα - Γρανίτες
1.
Η εταιρεία ΝΤΡΟΥΦΛΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ιδρύθηκε το 1989.

Εδρεύει στον Κορινό Πιερίας, στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15.000 τμ και το υποκατάστημά μας βρίσκεται στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, μας καθιστά στη συνείδηση των πελατών μας συνώνυμους της φυσικής πέτρας.

2.
Εμπόριο και Επεξεργασία

Φυσικές πέτρες, σκεπόπλακες, σχιστόλιθους (slab stones), πλάκες, διακοσμητικά πετρώματα (βραχόκηπους, ακρόλιθους), σκαπιτσαριστά μάρμαρα, βότσαλα, γρανίτες και κάθε φυσική πέτρα για διακόσμηση κήπου, διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων όπως: Πέτρες Καρύστου, Πέτρες Πηλίου, Πέτρες Παγγαίου, Πέτρες Ιωαννίνων, Πέτρες Άρτας, Πέτρες Κοζάνης, Πέτρες Θάσου και γενικά πολλές Ελληνικές πέτρες.

3.
Εισαγωγές

Γρανιτόπετρες, κυβόλιθους και όλα τα φυσικά πετρώματα όπως πέτρες Βραζιλίας, Τυνησίας, Αιγύπτου, Γερμανίας, Τουρκίας, Κίνας, Ινδίας και άλλων χωρών.

 

4.
Κατασκευές

Πέτρινες σκάλες σε όλες τις διαστάσεις και τους τύπους όπως και πέτρινα διακοσμητικά ή/και χρηστικά αντικείμενα (ψησταριές, βρυσάκια, τραπέζια, παγκάκια, συντριβάνια, καπάκια, πρέκια, αγκωνάρια, γωνίες, πάνελ πέτρας κ.ά.).

5.
Προμήθεια

Επί σειρά ετών σε ιδιώτες, εργολάβους ιδιωτικών και δημοσίων έργων, αλλά και καταστήματα του κλάδου στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μας εμπιστεύονται, εδώ και είκοσι πέντε χρόνια.

6.
Πολυετής και Αδιάκοπη Συνεργασία

Με εγχώρια και ξένα λατομεία, είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη ποικιλία.

7.
Συνεπής Παράδοση

Οι παραγγελίες παραδίδονται στον συμφωνημένο χρόνο με δικά μας μεταφορικά μέσα λόγω του ότι υπάρχει επάρκεια προϊόντων σε ικανή ποσότητα.

8.
Χώροι Δειγματισμού

Με χαρά θα περιμένουμε να μας επισκεφθείτε, ώστε να δείτε από κοντά τα φυσικά πετρώματα που σας ενδιαφέρουν και να συζητήσουμε για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της επιλογής σας.